Enkele foto’s uit het fotohoekje
2011-01-16 Lekkere taart voor de 91-jarige Daar heb ik veel plezier aan hoor mama, aan zo'n korst! (20/7/2011) Spaghetti bolognaise à la mama! Mijn lievelingskost. (9/8/2011) 007_0 010_0 084 Papa geeft me stiekem wat frangipannetaart... (19/11/2011)

(Fop)verjaardag van Lars

Dag lieve lezer,

vandaag was het mijn fopverjaardag in de klas! Omdat ik pas écht jarig ben in de grote vakantie, vierden we het nu al in mijn klasje… Ik was er helemaal klaar voor! Met een grote zak vol leuke en lekkere dingen gingen we naar school… tijd voor een dagje “in de belangstelling” 🙂

We zongen liedjes, Ik ging met alle kindjes en alle juffen op de foto, aten lekkere pannenkoeken, deden cadeautjes open en ik oefende alvast om 3 kaarsjes uit te blazen!

Joepie! Ik ben jarig!

Joepie! Ik ben jarig!

Mijn vriendjes van de klas

Mijn vriendjes van de klas

Een cadeautje voor onze klas

Een cadeautje voor onze klas

Wouw! Pannenkoeken!

Wouw! Pannenkoeken!

Een selfie met mijn zotte juf!

Een selfie met mijn zotte juf!

Samen pannenkoeken smullen... Mmm...

Samen pannenkoeken smullen… Mmm…

Kortom… een dag vol plezier!
… was ik maar elke dag jarig…

Dikke kus,
Lars xXx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Niels Kemland
is geboren op
19 November 2010
om 4u40 !


Lars Kemland
is geboren op
25 Augustus 2013
om 8u32 !

Laatste berichtjes