Enkele foto’s uit het fotohoekje
Soms slaap ik een beetje gek... (18/3/2011) Ik zal je wel een handje helpen mama... (14/4/2011) 22/5/2011 Spelen met de racebaan 24/6/2011 Samen met Jaro in bad 10/7/2011 Ik mag in de "apenspeeltuin" spelen Het begin van kruipen... ik blijf oefenen (19/7/2011) Verhuisfirma Kemland in actie!

Kleuter-af!

Dag lieve lezer,

vandaag was het een grote dag voor Lars! Vanaf vandaag is het officieel… Lars is klaar voor het eerste leerjaar! Na een leuke show kwam het plechtige moment waarbij hij zijn kleuterdiploma kreeg. Nadien namen we al eens plaats achter de bankjes van het eerste leerjaar om daarna deze feestelijke dag af te sluiten met een hapje en een drankje.

Ik zoek dezelfde letter

Dansen en zingen over de richtingen

Ik behaalde mijn kleuterdiploma!

Met deze vriendjes ga ik alvast naar het eerste leerjaar!

Vinger in de lucht! Goed hé!

Schrijven, schrijven, schrijven…

Wauw! Ik mag aan het bord komen werken…

Mijn gekke juf en ik 🙂

Op naar het eerste leerjaar,
maar eerst nog grooooote vakantie uiteraard!

Lars X

1 Reactie op Kleuter-af!

  • Mamieke schreef:

    Dikke, dikke proficiat ! Wat Ben je toch vlug groot geworden! Kunnen we dat niet even overdoen? Geniet nog maar even van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Niels Kemland
is geboren op
19 November 2010
om 4u40 !


Lars Kemland
is geboren op
25 Augustus 2013
om 8u32 !

Laatste berichtjes